Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول نهاد توسعه محله ۱۷ شهریور با بیان اینکه در حال حاضر ۱۴ پروژه در سند توسعه محله تعریف شده، گفت: اما متاسفانه بحث گسل زلزله بهانه ای برای عدم اجرای این پروژه‌ها و از زیر کار در رفتن شده است!

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، ستاد بازآفرینی شهری خراسان جنوبی امروز (21 شهریور) با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«سید کمال الدین میرجعفریان» معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در این جلسه با اشاره به اینکه برای تعادل بخشی به وضعیت معیشتی مردم در شهرها یکی از مولفه های مهم احیای بافت‌های فرسوده است، گفت: باید به جای تسطیح اراضی کشاورزی و تپه ها برای سکونت از ظرفیت بافت های فرسوده استفاده شود.

 

وی با تاکید بر لزوم ایجاد مشوق های برای تسهیل در فرآیند بازآفرینی شهری پایدار، درخواست کرد در بحث جامع محلات هدف بازآفرینی شهری با مشارکت سازمان ملی زمین قسمت‌هایی از اراضی که قابلیت سکونت ندارند  تملک و به آن ارزش افزوده داده شود.

 

«محمد قرائی» رئیس شورای اسلامی خراسان جنوبی نیز با اشاره به وجود خاطرات طبیعی متعدد در استان، بیان کرد:  با توجه به خشکسالی 20 ساله حاکم بر این استان درخواست می شود دولت توجه ویژه به استان داشته باشد.

 

وی پیشنهاد داد دولت به جای پرداخت تسهیلات، کمک کار مردم شود و واحدهای مسکونی را بسازد و با شرایط به مردم واگذار کند.

 

رئیس شورای اسلامی خراسان جنوبی بر لزوم انجام مطالعات کارشناسی شده قبل از اجرای پروژه های باز آفرینی شهری تاکید کرد و افزود: باید به شهرداری ها در بازگشایی معابر محلات هدف بازآفرینی شهری کمک شود و ترک تشریفاتی به شهرداری ها داده شود تا 21 پروژه بازآفرینی شهری استان که برزمین مانده سریعتر اجرایی شود.

 

«حسن رمضانی» مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی در این جلسه با اشاره به اقدامات خوبی که در بافت فرسوده انجام شده، اظهار کرد: بافت تاریخی امروز ثابت کرده که نه تنها یک گرفتاری نیست بلکه در صورت رسیدگی، حلالی برای مشکلات به ویژه در بخش اشتغال است.

 

وی با بیان اینکه محله تاریخی رنگرزها در بیرجند به دلیل مجاورت با بازار فرصت مناسبی برای اشتغال به ویژه در زمینه صنایع دستی و گردشگری است، ادامه داد: در این محله تاریخی تاکنون اقداماتی در راستای ایجاد هتل و رستوران انجام شده که نیازمند مساعدت است.

 

رمضانی افزود: بافت تاریخی «سردشت» در شهرستان فردوس یک موزه معماری است و ظرفیت ایجاد اشتغال برای 2 تا سه هزار نفر را دارد مشروط به اینکه از وضعیت فعلی خارج شود.

 

«مهدی عادل مقدم» مسئول نهاد توسعه محله 17 شهریور در این ستاد اظهار داشت: این محله قدیمی بیرجند تا قبل از سال 93 به فراموشی سپرده شده بود اما با شکل گیری نهاد توسعه محله پروژه های برای احیای آن در دست اجرا است.

 

وی با تاکید بر ضرورت به رسمیت شناختن نهاد توسعه محله و توجه به مشکلات این منطقه، گفت: در حال حاضر 14 پروژه در سند توسعه محله تعریف شده که برای جلوگیری آسیب های اجتماعی و رفاه مردم است که خواستار تحقق اجرای این پروژه ها هستیم.

 

مسئول نهاد توسعه محله 17 شهریور با بیان اینکه متاسفانه بحث گسل زلزله بهانه ای برای عدم اجرای این پروژه ها و از زیر کار در رفتن شده است، ادامه داد: در حالی  برای ایجاد یک کارگاه حوله بافی در این محله بهانه  قرار گرفتن روی گسل زلزله آورده می شود که هم اکنون خانه ها و فرهنگ سرای عظیم شهرداری روی خط همین گسل زلزله است!

 

عادل مقدم خواستار حمایت از پروژه های کارآفرینی در محلات هدف بازآفرینی شهری شد و گفت: باید اتاق فکر و برنامه های برای آموزش اهالی این مناطق ایجاد و اجرا شود.

 

نماینده انبوه سازان در خراسان جنوبی هم در این جلسه خواستار کاهش نرخ سود دوران مشارکت و طولانی شدن دوران فروش اقساطی تسهیلات بازآفرینی شهری در استان شد.

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه محرم عزاداری محرم عاشورا مسجد عاشورای حسینی تاسوعای حسینی محرم امام حسین ع شیرخوارگان حسینی عزاداری امام حسین ع سند توسعه محله اجرای پروژه بافت فرسوده اشتغالزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۷۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم نامه اجرای فیبرنوری بیرجند امضا شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مهدی روحانی‌نژاد معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری در این مراسم گفت: این پروژه به عنوان یکی از پروژه‌های کلیدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال اجرا است و همه مجوزهای لازم با توجه به سندهای بالا دستی گرفته شده و مجلس شورای اسلامی هم چند مصوبه در این زمینه داشته است.

روحانی‌نژاد افزود: از ابتدای دولت سیزدهم انجام کارهای مقدماتی در این زمینه آغاز شده و اپراتورهایی که علاقه‌مند به مشارکت در اجرای این طرح بودند، آمادگی خود را اعلام کرده و مجوز اجرای پروژه در شهرهای مختلف را دریافت کردند.

به گفته وی براساس قانون بودجه امسال شهرداری‌ها پس از دریافت درخواست اپراتور مورد نظر بایستی ظرف ۱۵ روز برای صدور مجوز حفاری در معابر شهری اقدام کنند.

روحانی نژاد همچنین تصریح کرد: در هر شهری که مجوز برای حفاری صادر شود، اپراتور متعهد باید پوشش فیبر نوری را برای تمامی جمعیت شهر فراهم نماید و نمی تواند فقط به نقاط برخوردار شهر تمرکز کند.

معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در این زمینه عقب ماندگی در مقایسه با کشورهای منطقه داریم، باید با همکاری همه دستگاه‌های مربوط زمینه تسریع در انجام آن در شهرهای کشور فراهم شود.

روحانی نژاد افزود علیرغم شروع با تاخیر این پروژه ملی در استان خراسان جنوبی ولیکن در صورت همکاری تمامی دستگاه های اجرایی به ویژه شهرداریها و باتوجه به توان اپراتورهای منتخب برای استان، این امکان وجود دارد که مراسم اتمام پوشش برای کل استان خیلی زودتر از استان های دیگر برگزار شود.

محمد جواد قتاعت، استاندار خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ۳۵۳ روستای بالای ۲۰ خانوار استان از اینترنت پر سرعت بهره‌مند شدند.

وی افزود: سعی ما در استان این است تا علاوه بر مرکز استان در سایر شهرستان‌ها هم این طرح سریع‌تر اجرایی شود و مردم از آن بهره‌مند شوند.

مصطفی بهی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی نیز گفت: براساس این تفاهم‌نامه شبکه فیبر نوری به طول بیش از ۱۰۰ کیلومتر شامل خیابان‌های اصلی، فرعی و کوچه‌ها اجرا و بستر اتصال ۶۵ هزار پورت برای استفاده مشترکین خانگی و تجاری در بیرجند فراهم می شود.

وی با بیان اینکه اجرای فیبر نوری پیش نیاز هر شهر هوشمند است، گفت: این طرح امکان استفاده شهروندان از اینترنت پرسرعت خانگی و فناوری‌های نوین، ارتقای کیفیت عملکرد و کاهش هزینه‌ها و مصرف بهینه منابع را فراهم می‌کند و ارزش سرمایه گذاری این طرح در بیرجند، حدود هزار میلیارد ریال است.

مهدی بهترین، شهردار بیرجند نیز در این مراسم تاکید کرد: تمام توان خود را در راستای ارایه خدمات ارتباطی مطلوب به شهروندان بکار گرفته ایم.

کد خبر 6092991 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • اجرای ۱۰۰ درصدی بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن بازآفرینی در آذربایجان‌غربی
  • ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی در کل کشور در سال گذشته
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری 
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • تفاهم نامه اجرای فیبرنوری بیرجند امضا شد
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان